Loading...

Disclaimer

Zorgdragen voor juiste informatie

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Yau ICT. Yau ICT besteedt uiterste zorg aan een zo actuele, toegankelijke, correcte en complete website. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Yau ICT kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.yau.eu . Het is mogelijk dat via de website van Yau ICT toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. Yau ICT kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina’s of websites.

Informatie per e-mail

Wilt u in de toekomst geen informatie per e-mail meer ontvangen van Yau ICT wilt u dan een mail sturen naar info@yau.eu . Wij verwijderen uw gegevens dan uit onze database.

Algemene voorwaarden

Op alle diensten en overeenkomsten van Yau ICT zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier bekijken.

© Yau ICT 2012. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Yau ICT worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar gemaakt of op enige wijze worden vermenigvuldigd.